[LIVE: 1-1] Barcelona – Inter live streaming commentaar

Barcelona – Inter
_______________________________________

Live wedstrijdtijd: 72′ Barcelona 1-1 Inter  • 9′ Minuut, Speler die een gele kaart heeft ontvangen; ( Barcelona ) A. Antoine Griezmann


  • 6′ Minuut, Speler die een gele kaart heeft ontvangen; ( Inter ) N. Nicolo Barella


  • 58′ Minuut, ( Barcelona ) L. Luis Suarez 1 – 1


  • 52′ Minuut, Speler die een gele kaart heeft ontvangen; ( Barcelona ) S. Sergi Roberto


  • 3′ Minuut, ( Inter ) L. Lautaro Martinez 0 – 1


  • 22′ Minuut, Speler die een gele kaart heeft ontvangen; ( Barcelona ) G. Gerard Pique

Live vertelling begint. Voor de match Barcelona – Inter wensen we allemaal prettige observaties.
______________________________

Wachten even tot de wedstrijdtijd (21:00) om de live stream te starten …

Vandaag (02-10-2019) om 21:00 uur we zijn samen bij het vertellen van de wedstrijd tussen BarcelonaInter. We wilden een kwaliteitshistorie voorbereiden met ons online team StreamingScore.Net kort voor het begin van de wedstrijd. Het online StreamingScore-team biedt jullie livestreaming direct en zonder onderbreking als in deze ontmoeting in alle andere spellen in Champions League. Kortom, we brengen jullie de tv- live stream op onze website. Als we teruggaan naar de confrontatie tussen Barcelona en Inter, kijken beide Champions League teams uit als altijd ambitieus als de Group F. Volgens ons eerdere onderzoek voor het wedstrijd is het duidelijk dat de strijd erg moeilijk zal zijn. Niettemin zullen we online belangrijke momenten van het Barcelona-Inter-spel aan jullie doorgeven via onze live-verhaalservice. In de live stream van Barcelona – Inter spel kunnen jullie kijken naar de doelen van de wedstrijd, de kaarten die de spelers (geel of rood) zien en de onmiddellijke minuut van de wedstrijd tegelijkertijd.

Vertellen van het spel tussen Barcelona – Inter (02-10-2019)

We willen graag korte informatie geven over onze website. Vandaag, wanneer de wedstrijdtijd Barcelona – Inter wordt voor bereikt (er kan een vertraging van 1-2 minuten zijn), zal het online team in actie komen en zal het jullie onmiddellijk informeren over de doelen van de wedstrijd, de doelpunten gescoord in de wedstrijd en de kaarten gegeven aan de spelers tijdens de wedstrijd. Wat jullie moeten doen om actueele informatie over de wedstrijd te krijgen, is om op onze website online te blijven en de wedstrijd te kijken. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen in het spel zijn, zullen we de livestream-informatie bijwerken en de status van het spel aan jullie overdragen.